ریاست کمیته ملی المپیک، شغل جدید ابوالمشاغل جدید! صالحی امیری بدون رقیب رئیس شد

درسال های گذشته چهره های بسیاری با در اختیار داشتن سمت های مختلف لقب «ابوامشاغل» گرفته اند. غلامحسین الهام در دولت محمود احمدی نژاد، اکبر ترکان در دولت حسن روحانی و علی اکبر ولایتی در همه دولت های گذشته تاکنون از جمله این افراد هستند. برخی نیز همچون محمد علی آبادی به دلیل تنوع سمت ها - از سازمان تربیت بدنی تا وزارت نفت و حتی برای وزارتخانه های دیگر - مطرح بودند. رضا صالحی امیری از هر دو جنس است، هم مشاغل زیادی دارد و هم تنوع آن از فرهنگ تا ورزش و از دولت تا شهرداری پایتخت قابل توجه است. او دیروز نیز به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک ومعرفی شد.
به گزارش ایسنا، چهل و پنجمین مجمع عمومی و انتخاباتی کمیته ملی المپیک در محل آکادمی ملی المپیک آغاز شد. در این مجمع مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان و کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک حضور داشتند. مجمع عمومی و انتخاباتی کمیته ملی المپیک ۶۰ عضو دارد که ۵۸ عضو در این مجمع حاضر بودند. محمود مشحون یکی از ۵ خبره ورزشی و عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک و محمدعلی شجاعی رئیس فدراسیون تیروکمان در مجمع غایب بودند.
موافقت اعضا با برگزاری مجمع بر طبق اساسنامه قدیم
کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک در ابتدای مجمع عمومی با تسلیت شهادت دریانوردان اظهار کرد: سال گذشته که مجلس انتزاع کمیته ملی المپیک از پارالمپیک را مطرح کرد عنوان کرد اساسنامه هر دو نهاد باید همزمان اصلاح و به هیات وزیران برسد. ما تمام کارها را با هماهنگی وزارت ورزش انجام دادیم و اساسنامه آماده است در مجمع به تصویب برسد. هاشمی همچنین گفت: قبلا ابهامی در برگزاری انتخابات در رابطه با اینکه انتخابات با کدام اساسنامه برگزار شود وجود داشت که از کمیته بین المللی المپیک و نهاد های داخلی استعلام گرفتیم که قرار شد انتخابات با اساسنامه قدیم برگزار شود چون اساسنامه جدید تصویب نشده است. از این رو از اعضای مجمع می خواهم نظرخود را با برگزاری انتخابات با اساسنامه فعلی عنوان کنند. در این لحظه اعضای مجمع موافقت خود را اعلام کردند. هاشمی همچنین گفت: برای چهارسال آینده کمیته ملی المپیک آرزوی موفقیت دارم. کار همچون دوی امدادی است که در این مسیر همه باید به هم کمک کنند.


ارائه عملکرد گزارش مالی و درخواست شایسته از هاشمی
پس از صحبت های هاشمی، شاهرخ شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک عملکرد چهارساله کمیته را به مجمع ارائه کرد.
شهنازی گفت: فعالیت های وسیع کمیته ملی المپیک به صورت سی دی در اختیار اعضای مجمع گذاشته شده است و فقط خواستم از اعضا تشکر کنم و آرزوی موفقیت داشته باشم. شباک سرپرست خزانه داری نیز گزارش مالی عملکرد ۹۵ را به مجمع ارائه کرد و اعضا موافقت خود را با این گزارش مالی اعلام کردند.
مجید شایسته رئیس فدراسیون تنیس سپس عنوان کرد: تنها جایی در کشور هستیم که گزارش حسابرس توسط خزانه دار ارائه می شود اما در مجامع توسط حسابرس ارائه می شود. در خواست دارم در اساسنامه این مورد اصلاح شود که هاشمی هم عنوان کرد در اساسنامه جدید این مورد لحاظ شده است.
سه ناظر انتخابات مشخص شدند
برای برگزاری مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک باید سه ناظر انتخاباتی مشخص می شدند از این رو از بین اعضای مجمع که
ذی نفع نیستند سه نفر انتخاب شدند.
محمدرضایی رئیس فدراسیون اسکیت، ثوری رئیس فدراسیون بوکس و زهرا نعمتی پرچمدار ایران در المپیک ریو به عنوان ناظر انتخاب شدند.
کیانوش رستمی اسامی ناظر ها را از بین کسانی که تمایل داشتند انتخاب کرد.
آغاز رای گیری برای انتخابات کمیته ملی المپیک
پس ازپایان مجمع عمومی کمیته ملی المپیک و انتخابات سه ناظر رای گیری آغاز شد. پیش از آغاز رای گیری کیومرث هاشمی نکاتی را در رابطه به نحوه انجام رای گیری ارائه کرد.
هاشمی همچنین تاکید کرد کسانی که با گرفتن پست در کمیته دوشغله می شوند باید اتوماتیک وار از سمت قبلی خود انصراف دهند.
خسروی‌وفا انصراف داد، صالحی امیری رئیس شد
پست ریاست تنها دو کاندیدا داشت که محمود خسروی وفا کناره گیری کرد و رضا صالحی امیری تنها نامزد باقی مانده برای پست ریاست شد تا ریاستش قطعی شود. در مورد ریاست رای گیری کتبی انجام نشد و فقط اعضای مجمع قیام کردند.
انصراف درخشان از دبیرکلی
پس از اینکه تکلیف ریاست کمیته ملی المپیک مشخص شد، کیومرث هاشمی در مورد دبیرکلی حرف زد و عنوان کرد محمد درخشان رئیس فدراسصیون جودو از حضور در انتخابات دبیرکلی انصراف داده است. به این ترتیب شاهرخ شهنازی، مهدی علی نژاد، علی مرادی و صادق فرجی با هم رقابت می کنند.
رقابت شهنازی و علی‌نژاد در دور دوم دبیرکلی
رای‌گیری برای انتخاب دبیرکل کمیته ملی المپیک برگزار شد که مهدی علی‌نژاد رئیس فدراسیون ووشو و شاهرخ شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک هر کدام صاحب ۲۶ رای شدند تا انتخابات به دور دوم کشیده شود. فرجی رئیس فدراسیون کاراته ۴ رای داشت و علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری نیز دو رای بدست آورد. محمد درخشان رئیس فدراسیون جودو نیز پیش ازاین انصراف داده بود.
پیروزی شهنازی بر علی نژاد در انتخابات دبیرکلی
در ادامه انتخابات هیات رئیسه وهیات اجرایی کمیته ملی المپیک پس از انتخاب رضا صالحی امیری به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک، تکلیف پست دبیرکلی هم مشخص شد. در حالی که انتخاب دبیر کل به دور دوم کشیده شده بود، شاهرخ شهنازی دبیر کل قبلی کمیته ملی المپیک توانست با کسب ۳۸ رای از ۵۸ رای ماخوذه به عنوان دبیرکل کمیته ملی المپیک انتخاب شود. مهدی علی نژاد رئیس فدراسیون ووشو نیز در حالی که در دور اول ۲۶ رای داشت، در دور دوم ۲۰ رای آورد. در دور اول رای‌گیری مهدی علی‌نژاد و شاهرخ شهنازی هر کدام صاحب ۲۶ رای شدند تا انتخابات به دور دوم کشیده شود. صادق فرجی رئیس فدراسیون کاراته ۴ رای داشت و علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری نیز دو رای بدست آورد. محمد درخشان رئیس فدراسیون جودو نیز پیش از این انصراف داده بود.
انصراف شایسته از نایب رئیسی
در ادامه انتخابات کمیته ملی المپیک، مجید شایسته رئیس فدراسیون تنیس از کاندیداتوری نایب رئیسی کمیته ملی المپیک انصراف داد. پیش از این محمود مشحون رئیس سابق فدراسیون بسکتبال که به عنوان خبره ورزشی جواز حضور در انتخابات را به دست آورده بود، نیز انصراف داده بود. مشحون در مجمع نیز حضور نداشت.
طاهریان، شهریان، ساعی و باقرزاده به دور دوم نایب رئیسی رفتند
انتخابات نواب رئیس کمیته ملی المپیک برگزار شد که ۹ نفر در دور اول رای آوردند تا انتخابات برای تعیین دو نایب رئیس به دور دوم کشیده شود.
طاهره طاهریان خبره ورزشی با ۲۶ رای، رباب شهریان نایب رئیس فعلی کمیته ملی المپیک با ۱۷ رای، فضل‌الله باقرزاده رئیس فدراسیون شمشیربازی با ۱۷ رای، هادی ساعی نماینده کمیسیون ورزشکاران با ۱۸ رای، محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی پارالمپیک با ۱۳ رای، علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری با ۸ رای، غلامرضا نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی با ۶ رای، هاشم اسکندری رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد با ۴ رای و حسین بابوئی رئیس فدراسیون ورزش‌های دانش آموزی با ۴ رای به کار خود پایان دادند تا به این ترتیب طاهره طاهریان، رباب شهریان، هادی ساعی و فضل‌الله باقرزاده به دور دوم بروند.
طاهریان و باقرزاده نایب رئیس شدند
در ادامه انتخابات نواب رئیس هم برگزار شد که در دور دوم، طاهره طاهریان، رباب شهریان، هادی ساعی و فضل‌الله باقرزاده با یکدیگر رقابت کردند و در نهایت طاهره طاهریان با ۳۵ رای به عنوان نایب رئیس اول و فضل الله باقرزاده با کسب ۲۵ رای نایب رئیس دوم کمیته ملی المپیک شدند. همچنین رباب شهریان ۲۰ رای و هادی ساعی ۱۹ رای داشتند.
انصراف علی نژاد از خزانه داری
در ادامه انتخابات کمیته ملی المپیک، مهدی علی نژاد پس از اینکه موفق به کسب حداکثر آرا برای دبیرکلی نشد، از کاندیداتوری خزانه داری کمیته ملی المپیک هم انصراف داد.
باقرزاده در انتخابات هیات اجرایی حضور نداشت
با توجه به اینکه فضل الله باقرزاده به عنوان نایب رئیس دوم کمیته ملی المپیک انتخاب شد، بنابراین در انتخابات هیات اجرایی دیگر حضور نخواهد داشت. ۱۶ رئیس فدراسیون کاندیدای هیات اجرایی بودند که با کنار رفتن باقرزاده، ۱۵ نفر برای شش جایگاه هیات اجرایی به رقابت خواهند پرداخت.
سعیدی خزانه دار شد
همچنین انتخابات خزانه داری برگزار شد که کیکاووس سعیدی با کسب ۳۱ رای توانست به عنوان خزانه دار کمیته ملی المپیک انتخاب شود. سعیدی رئیس فدراسیون گلف هم است و باید از سمت خود در فدراسیون استعفا دهد. میترا نوری دیگر کاندیدای این پست ۲۵ رای آورد و مهدی علی نژاد هم انصراف داد. پس از اعلام رای سعیدی، کیومرث هاشمی با تبریک به وی مجددا از او خواست که از حضور در فدراسیون استعفا دهد تا دوشغله نباشد.
انصراف فرجی از هیات اجرایی
محمد صادق فرجی رئیس فدراسیون کاراته که برای دبیر کلی رای نیاورد، از انتخابات هیات اجرایی هم انصراف داد. فرجی برای دبیر کلی تنها 4 رای داشت.
سایر اخبار این روزنامه
اسحاق جهانگیری: راهکار مقابله با ترامپ وحدت و راه اندازی گفت‌وگوی ملی است «ابتکار» از دلایل مواضع انتقادی حسن روحانی گزارش می دهد رئیس جمهوری مسئول یا منتقد؟ ریاست کمیته ملی المپیک، شغل جدید ابوالمشاغل جدید! صالحی امیری بدون رقیب رئیس شد علیرضا صدقی آن‌چه بر تهران گذشت «ابتکار» از دلایل ناچیز بودن سود واریزی سهام عدالت گزارش می دهد درباره آن 26600 تومان! درگیری مرزی میان هند و پاکستان 7 کشته و چندین زخمی برجای گذاشت جرقه های تکرار بحران میان هسته ای های شبه قاره برقراری بیمه 500 هزار نفر فعالان صنایع دستی به کجا رسید؟ بیمه صنایع دستی در پیچ و خم بوروکراسی واکنش وزارت خارجه به شایعات درباره سفر نفت‌کش ایرانی به مقصد کره شمالی مقصد نفت‌کش سانچی کره جنوبی بود به بهانه ٢۶ دی ماه، دلایل منتهی به خروج محمدرضا شاه از ایران بررسی شد روزی که «شاه رفت» «ابتکار» از تاثیر کمبود نزولات جوی بر روح و روان مردم گزارش می‌دهد اشک باران و اندوه برف بر چهره ایرانی ها عقب‌ماندگی تاریخی